Sosyal Medya

İnstagram “Sürekli Yükleme Özelliği” Nasıl Kapatılır?

İnstagram “Sürekli Yükleme Özelliği” Nasıl Kapatılır?

İnstagram’da sürekli yükleme özelliği insanlara büyük bir kolaylık sunuyor. Tanıyor olabileceğiniz kişiler bu özellik sayesinde sık sık karşınıza çıkıyor. Eğer bu kişileri takip etmeyi unuttuysanız ya da o an ismini unuttuğunuz bir arkadaşınız varsa, bu özellik sayesinde o kişinin ismini görebilir ve takip edebilirsiniz. Peki Instagram bu kişileri nereden biliyor da sürekli karşımıza çıkarıyor? Tanıyor olabileceğin kişilerin sürekli olarak karşına çıkıp hatırlatılmasının tek bir nedeni var o da senkronizasyon. Bir arkadaşınızı telefon rehberinize kayıt ederken senkronizasyonda bu esnada açıksa, bu arkadaşınız sık sık sizin karşınıza çıkacak.

Sürekli yükleme özelliği kapatma

Instagram üzerinde telefonunuza kaydettiğiniz kişileri görmek istemiyorsanız, sürekli yükleme özelliği devre dışı bırakılmalı. Peki bu özelliği nasıl kapatabiliriz? Bu özellik IOS ve Android işletim sistemlerine sahip telefonlarda farklı şekillerde kapatılıyor. Android cihazlarda Profil – Profilini düzenle – Kişileri yönet adımlarını izleyerek bu özelliği kapatabilirsiniz. IOS cihazlarda ise profilinize girin ve Ayarlar- Kişiler – Bağlantıyı kes adımlarını izleyerek sürekli yükleme özelliğini kapatabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Benzer Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

implant
Başa dön tuşu
Kapalı