Sosyal Medya

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Günümüzde hesabınızı, birçok kullanıcının çevrimiçi rezervasyon yapmak için seçtiği uygulama olan Swarm’da tamamen silebilirsiniz. Peki, Swarm hesabını nasıl silerim? Swarm tarafında geçici olarak donma özelliği bulunmayan diğer sosyal medya uygulamaları hesabına alıştık. Bu yazıda, Swarm hesabınızı silmek için ne yapmanız gerektiğini size söyleyeceğiz.

swarm hesap silme

Swarm Hesabını Silmek

Öncelikle Swarm hesabını tablet, telefon gibi mobil cihazlardan silmek mümkün değildir. Swarm hesabınızı silmek için yapmanız gereken adımlar aşağıdaki gibidir;

– Bilgisayarınızın İnternet tarayıcısı üzerinden Foursquare’de oturum açın.

– O zaman bu bağlantı yoluyla hesap silme sayfasına erişin

– Swarm hesap bilgilerinizle giriş yapın.

– Giriş yaparken, “Neden Foursquare ve Swarm’dan ayrılıyorsun?” Sorusunda doğru cevabı ver.

– Sayfanın altında bulunan “Hesabı Sil” butonu ile hesabınızı silin.

Ayrıca, Facebook ile giriş yapmış ve “Hesabı Sil” düğmesini göremeyen kullanıcıların hesapları için bir şifre belirlemeleri gerektiğini de unutmayın.

Swarm Hesap Dondurma Yapılabilir Mi?

Uygulamadan memnun değilseniz, ne yazık ki size sadece bir seçenek sunulur. Facebook, Instagram gibi sosyal ağların aksine, Swarm kullanmamaya karar verdiğinde hesabını donduramazsın. Hesap dondurulamadığından, elinizdeki tek seçenek hesabı silmek. Tabii ki hesabı silmemeyi seçerek, sadece uygulamayı kullanamazsınız. Ama öyle olduğunda, insanlar sizi Sürü aracılığıyla görmeye devam edecek.

Daha Fazla Göster

Benzer Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

implant
Başa dön tuşu
Kapalı